Klubmodul henter siden
Oktoberfest 2021
Jeg mangler lige 4  hjælpere til Oktoberfesten på lørdag kl. 16-ca 21 og 1 hjælper fra 16-02.00 med løbende hjemsendelse hvis vi ikke har mere at lave. 
Lige nu tjener vi knap 10.000, men hvis vi lige kan få de sidste huller dækket, kommer der mere ind i klubkassen til gymnasterne.
Giver du et nap med for fællesskabets skyld? Tilmeld nu, vi sætter stor pris på din hjælp.

 

Kære medlemmer

Årets store tyroler-event nærmer sig efter to år med aflysning, og vi har brug for voksen hjælp (18 år +).

Det er Helsingør Skytteforening der igen i år afholder den utrolig velbesøgte Oktoberfest d. 25. sept. i værfts hallerne - se deres Facebook opslag her https://da-dk.facebook.com/pg/oktoberfestenhelsingor/posts/

Vi skal forsøge at samle 25 voksne der kan hjælpe med bar, garderobe, tjek af coronapas, servering, afrydning og opvask. Vi sørger selvfølgelig for, at vi skiftes til de forskellige opgaver, så ingen lider overlast.

Det er en fantastisk sjov aften og man kommer tættere på de andre voksne/forældre/trænere/udøvere i foreningen.

Foreningen får 80 kr. i timer pr. voksen der deltager. Pengene vi tjener går selvfølgelig ubeskåret til redskaber eller aktiviteter i foreningen.

Vi skal bruge:

25 personer der møder kl. 16.00 til klargøring, garderobe, coronapas-tjek, bar og servering af mad for gæsterne. Når maden er kørt og der er ryddet af efter maden kan 11 personer gå hjem. Det er ca. kl. 21.00.

Fra 21.00-02-00 har vi brug for 11 voksne der skal stå i bar, garderobe, afrydning og opvask af ølkrus i opvaskemaskine.

Det er naturligvis lettest hvis de 11 personer er gennemgående, men vi er åbne for alle andre forslag, da vi bare meget gerne vil bidrage ved dette arrangement og tjene pengene til foreningen.

Fra kl. 21.00 og frem til lukketid vurderes behovet for bemanding løbende, og efterhånden som behovet falder sender vi folk hjemad... de fleste vælger dog at blive for at feste lidt med alle de betalende gæster.

De fleste deltagere ved denne event har gjort en del ud af deres påklædning - iføre sig lederhosen eller kvinderne en dirndl. Ligger du inde med en tyrolerhat, et par ørefrikadeller eller det fulde dress, vil det være skønt at du falder ind i temaet, men det er absolut ikke et krav.

Hjælp din forening med at hjælpe medlemmerne - tilmeld dig arrangementet her.

Kun 3 ud af 200 medlemmer har ind til nu tilmeldt sig - og tak til jer! Er det virkelig hvad HGF-Kronborggymnasterne kan præstere i fællesskabets navn? - jeg tror bare I har glemt det, eller prøve at øge spændingen, om I når at få en plads på holdet
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
22.09.2021
Tidspunkt
25.09.2021 kl. 16.00 - 25.09.2021 kl. 02.00
Sted
Værftshallerne
Navn*:
Telefon nr*:
e-mail*:
Kan hjælpe i tidsrummet*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'