Klubmodul henter siden
OPEN GYM 8 år og opefter | OP
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
OPEN GYM (sæsonstart d. 29. Aug. ) er for alle piger, drenge kvinder og mænd fra 8 år -20 år. Al redskaber og faciliteter som stortrampolin, springgrav, minitrampolin, barre, springbane og hvad vi ellers har af redskaber, vil være tilgængelige. Dette er en mulighed for dig der enten går på et hold eller bare kunne tænke dig at udfordre dig selv og bruge vores fede faciliteter. Der vil være 2 instruktører til stede som holder opsyn under træningen. Vi har nogle regler, som er til for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og læring. Sæsonen løber fra uge 34 til uge 25. Dog er der ingen træning i skolernes ferier og når trænerne er ude til konkurrencer i weekenden. Pris 50 kr. for et årskort ved indmeldelse på holdet eller 40 kr. pr. gang i døren. Har du købt årskort er det personligt og skal medbringes ved alle træninger. Der er gode muligheder for at udvikle sig. Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte os på info@kronborggymnasterne.dk
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 2 pladser
Pris
25,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 25,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 2 på venteliste til HOLD OPEN GYM 8 år og opefter ( OP ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 48 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.