Klubmodul henter siden
Cheerleading | Che
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Cheerleading er en seriøs konkurrencesport, som samler piger og drenge, store som små. Der er plads til alle på et cheerleading hold som har lyst og mod på at udvikle sig sportsligt og kammeratligt. Foruden det sportslige, betyder sammenholdet utrolig meget for netop denne sportsgren, da tillid og respekt for hinanden er en selvfølge, når man løfter og kaster med hinanden.

Cheerleading består af springgymnastik, løft, kast og pyramider, det vi i fagsprog kalder tumbling, stunts, basket tosses og pyramider. Til konkurrencer bliver man udelukkende bedømt på sin teknik, sværhedsgrad og udførsel inden for disse områder og derfor ikke, som mange tror, dans. Cheerleading minder mere om springgymnastik og akrobatik end dans.

Læs mere
Kronborg Guardians: Er du mellem 8-16 år og vil prøve kræfter med en fysisk krævende konkurrenceform, så vær med fra begyndelsen, når Kronborg Guardians starter op. Holdet bygger på fællesskab, tillid og respekt. Cheerleading kræver at man stoler på hinanden, og minder mere om akrobatik og gymnastik end om dans. På sigt vil holdet være et konkurrencehold, som deltager i konkurrencer under DAFF. Man er 6-12 deltagere på et hold og konkurrerer i to forskellige rækker. 8-12 år (2013-2009) PeeWee 12-16 år (2008-2005) Junior
Startdato
20.10.2020
Slutdato
30.06.2021
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-18:30 Rønnebær Allé pigesal, Pigesal
Pris
528,00 kr.
56% rabat fratrukket.