Klubmodul henter siden
Gymnastik for alle
Gym for alle 1 | 07
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Gymnastik for alle

7-9 år

10-13 år

13-15 år

 

 
For drenge og piger. Vi skal dyrke glæden ved bevægelse, få løbet krudtet af og styrke motorikken.  Vi kommer igennem alle de grundlæggende kropslige og gymnastiske færdigheder der svarer til alderstrinet. Alle gymnaster vil forsøgt tilgodeset, idet vi deler små hold på holdene, således at der kan niveaudeles.     

Vi har dygtige og veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Der er altid en over 18 år enten som instruktør på holdet eller i nabosalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk

 

 

 
Læs mere

Piger og drenge  7-9 år. Holdet for dig der vil begynde til redskabsgymnastik: Vi arbejder hen imod at du bliver dygtig til at springe både kraftspring, araber flik og saltoer. Vi svinger i barren, og laver spektakulære øvelser på den kun 10 cm brede bom. I træningen indgår også spring på hest og små danse serier. Det vigtigste er selvfølgelig al den grundlæggende træning, hvor du bliver i stand til at kontrollere din krop, så du på sigt kan mestre alle de svære ting. En del af træningen er også øvelser i stortrampolin. Vil du have yderligere info om holdet, så kontakt soshougaard@hotmail.com. Vil du gerne gå to gange om ugen, kan du også tilmelde dig Gym for alle 2. Der er rabat ved tilmelding på to hold.

Startdato
25.08.2021
Slutdato
30.03.2022
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-18:00 Helsingør Gymnasium, Hallen
Pris
1200,00 kr.