2021/2022 23.08.2021  -  26.06.2022
Vejledning
TILMELDINGEN ÅBNER D. 19. JUNI 2020
 
HGF- Kronborggymnasterne, er en klub med fokus på gymnastik for alle og med kvalitet og sikkerhed i træningen.
Vi dyrker glæden ved bevægelse og vi gør det sammen. HGF er foreningen hvor du kan gå hele dit liv fra 1-80+ år.
Orientér dig i følgende kategorier, og find det hold der passer netop dig eller dit barn. 
 
Gymnastik 1-4 år
 
Gymnastik 5-8 år
 
Gymnastik 9-15 år
 
Konkurrence-gymnastik (5-22 år)

Jump4fun (6-15 år)

Parkour (9-15 år)
 
Voksengymnastik (15+ år) 
 
For at tilmelde et hold skal du oprette en profil først OPRET PROFIL


Vi har redskabsgymnastikken i fokus, men vores hjerter banker generelt for gymnastik, glæde og fællesskab.
Vi finder det vigtigt, at alle får mulighed for at udvikle sig i trygge rammer, så derfor er der altid en træner over 18 år i hallen eller i nabosalen. Vi har også mange yngre trænere i hallen, for de skal også udvikle sig, og det gør de bedst, hvis de har erfarne trænere de kan få råd og vejledning fra.


Velkommen til en ny sæson i HGF-Kronborggymnasterne - her skaber vi udvikling sammen.
 
BEMÆRK
Hvis du vælger at betale i rater vil du blive opkrævet, ved tilmelding, 1/11, 1/2 og 1/4. Det er kun hold der træner mere end 3 timer om ugen der kan betale i rater.
Når man tilmelder sig et hold (uanset om det er rater eller én betaling), binder man sig til at betale hele sæsonen, uanset om man fortryder og ikke benytter sig af pladsen.
Hvis man ønsker at få tilsendt en faktura i stedet for betaling med kort, pålægges der gebyr på 45 kr.
Når man tilmelder sig, accepterer man også, at billedmateriale taget i forbindelse med foreningens aktiviteter, kan bruges af foreningen i forbindelse med markedsføring og promovering af HGF-Kronborggymnasterne.
 
RABAT
Hvis der er rabat på tilmeldingen, vil den automatisk fratrækkes.
- To fra samme husstand, anden tilmelding får rabat- 10%, hvis der ikke er givet flertilmeldingsrabat. Det er kun muligt at opnå én rabat.
- Pensionist >60 år - 25%

FRITIDSPAS
I Helsingør Kommune kan man ansøge om fritidspas. Fritidspasset skal sikre, at børn og unge i målgruppen 6-17 år, får chancen for at komme i gang med en fritidsaktivitet. 

Børnehold (BøH)

Børnehold (BøH)

3-4 år

4-6 år 

5-6 år

 

For drenge og piger. Vi skal dyrke glæden ved bevægelse, få løbet krudtet af og styrke motorikken.  Vi kommer igennem alle de grundlæggende kropslige færdigheder der svarer til alderstrinet.

Vi har også forældre/børnehold for de 1-2 årige børn. Her er forældrene gode rollemodeller for deres børn, og kommer naturligvis omklædt og er aktive deltagere på holdet.

Vi har dygtige og veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Der er altid en over 18 år enten som instruktør på holdet eller i nabosalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk

Tilmeld/Læs mere - (6)

Gymnastik for alle (GfA)

Gymnastik for alle

7-9 år

10-13 år

13-15 år

 

 
For drenge og piger. Vi skal dyrke glæden ved bevægelse, få løbet krudtet af og styrke motorikken.  Vi kommer igennem alle de grundlæggende kropslige og gymnastiske færdigheder der svarer til alderstrinet. Alle gymnaster vil forsøgt tilgodeset, idet vi deler små hold på holdene, således at der kan niveaudeles.     

Vi har dygtige og veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Der er altid en over 18 år enten som instruktør på holdet eller i nabosalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk

 

 

 
Tilmeld/Læs mere - (5)

Forælder/barn hold (F/B)

Forælder/barn hold

1-2 år

3-4 år 

Piger og drenge på 9-15 år. Der er plads til både begyndere og øvede på vores hold. Det vigtigste er, at du møder op med energi og lyst til at lære. Trænerne tager hensyn til dig, hvis du aldrig har gået til gymnastik før eller udfordrer dig, hvis du har mange færdigheder med i rygsækken. Uanset hvilket hold du vælger, har vi kvalitet i fokus.
  • Redskabsgymnastik
  • Parkour
  • Jump4Fun

Vi har dygtige og veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Der er altid en over 18 år enten som instruktør på holdet eller i nabosalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk 


Tilmeld/Læs mere - (2)

Konkurrencegymnastik (KIG)

Idrætsgymnastik – gymnastikkens klassiker 5-22 år - med og uden konkurrence

Idrætsgymnastik rummer mange forskelligartede udfordringer. Gennem grundtræning arbejder du bl.a. hen i mod som dreng at kunne ”stå” i ringene, svinge benene over hesten og som pige at balancere på bommen og svinge i barren. Du får trænet både balance, smidighed, reaktionsevne, koordination og styrke. Idrætsgymnastik er dybt fascinerende, både for gymnaster og tilskuere.

Der konkurreres i følgende discipliner:
Gymnaster i alle aldre kan deltage i konkurrence i Idrætsgymnastik. Kvinder og mænd konkurrerer i forskellige discipliner og konkurrencerne udkæmpes både individuelt og for hold.

  • Mandlig Idrætsgymnastik (seks discipliner): Øvelser på gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck
  • Kvindelig Idrætsgymnastik (fire discipliner) : Øvelser på hest, forskudt barre, bom og gulv

*Sæsonen i idrætsgymnastik kører hele året - fra august til august og der trænes alle ferier... man  får altså virkelig noget for pengene.

 
Hvordan starter jeg?
Hvis du ikke har prøvet redskabsgymnastik før, starter du på u-holdene. U8 5-8 år, U12 9-11 år, U15 12-14 år. 
Hvis du har gået til redskabsgymnastik før, og gerne vil i konkurrence, så skal du melde dig til hold 1 6-8 år, hold 2 9-11 år, hold 3a 12 år +. Hold 3b er et lukket hold for de dygtigste gymnaster, og der skal du inviteres af træneren til at gå. Veteran Vet er for dig der stadig gerne vil lave redskabsgymnastik, men er færdig med konkurrence. Det kan med fordel kombineres med show-team Gym for Life.
Find det hold der passer til din alder og niveau. Det er altid muligt at få en prøvetime, så kom bare forbi i hallen.  
Hvis du har spørgsmål til Idrætsgymnastik, eller vil have en prøvetræning på de lukkede hold, er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk eller Dorthe Wiedenbein tlf.: 61699517
Tilmeld/Læs mere - (5)

Voksenmotion (VM)

Voksentræning


HGF byder på flere forskellige motionshold for voksne. Alle instruktører har mange års erfaring som instruktører i voksenmotion.
  
Hockeydrengene for mænd,- man medbringer egen stav. 18+ år

Mettes motionister M/K på Nordvest skolen ved Fysioterapeut Mette Hanke 18+ år

 Lars'''''''' fossiler ved Lars Falck 40+ år
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

TeamGym (TG)
TeamGym er et mix af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring, og er en holdsport. I HGF er det hold for piger og drenge - altså mixhold.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Cheerleading (Cheer)

Cheerleading er en seriøs konkurrencesport, som samler piger og drenge, store som små. Der er plads til alle på et cheerleading hold som har lyst og mod på at udvikle sig sportsligt og kammeratligt. Foruden det sportslige, betyder sammenholdet utrolig meget for netop denne sportsgren, da tillid og respekt for hinanden er en selvfølge, når man løfter og kaster med hinanden.

Cheerleading består af springgymnastik, løft, kast og pyramider, det vi i fagsprog kalder tumbling, stunts, basket tosses og pyramider. Til konkurrencer bliver man udelukkende bedømt på sin teknik, sværhedsgrad og udførsel inden for disse områder og derfor ikke, som mange tror, dans. Cheerleading minder mere om springgymnastik og akrobatik end dans.

Tilmeld/Læs mere - (1)

OPEN GYM 8 år og opefter (OG)

OPEN GYM er for alle piger, drenge kvinder og mænd fra 8 år og opefter, der har lyst til at bruge vores faciliteter. Alle redskaber og faciliteter so  stortrampolin, springgrav, minitrampolin, barre, springbane og hvad vi ellers har af redskaber, vil være tilgængelige. Dette er en mulighed for dig der enten går på et hold eller bare kunne tænke dig at udfordre dig selv og bruge vores fede faciliteter.

Der vil være 2 instruktører til stede som holder opsyn under træningen. Vi har nogle regler, som er til for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og læring.
Sæsonen løber fra uge 34 til uge 25. Dog er der ingen træning i skolernes ferier og når trænerne er ude til konkurrencer  i weekenden - dette meddeles løbende.
 
Pris 50 kr. for et årskort ved indmeldelse på holdet eller 40 kr. pr. gang i døren. Har du købt årskort er det personligt og skal medbringes ved alle træninger. 

Der er gode muligheder for at udvikle sig. Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte os på info@kronborggymnasterne.dk
 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Motorikfabrikken (Mofa)
Motorikfabrikken

1-5år

For børn på 1-5 år i følge med en voksen der har ansvaret for barnet og sørger for sikkerheden under hele Motorikfabrikken, også selvom man har flere børn med.

Vi har få regler. Kun et barn i stortrampolinen af gangen, ingen udendørssko på det grønne gulv,  ingen mad og drikke på det grønne gulv og de store tager hensyn til de små. 

Vi har dygtige og veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Der er altid en over 18 år enten som instruktør på holdet eller i nabosalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk 

 
Inden man kan tilmelde et hold, skal man oprette en medlemsprofil i foreningen       OPRET PROFIL 
 

 
Tilmeld/Læs mere - (2)