2018/2019 20.08.2018  -  21.06.2019
Vejledning
Kære medlem.

HGF, Kronborg Gymnasterne
, er en klub med fokus på gymnastik for alle. Der er hold for enhver, helt nede fra de mindste til de ældste.

Vi tilbyder gymnastik indenfor:

 
BørneGym, både for de helt små 1-2 år med forældre og fra 3 år op til 8 år på børnehold. 
 

Redskabsgymnastik - bredde og konkurrence

 
SpringGym, både for drenge og piger - også de unge voksne
 

VoksenGym, Almen motion mix, almen motion med lidt volley for herrer eller Floorball 

 
Jump4fun, er et samarbejde mellem HGF, DGI og Helsingør kommune, og er et bevægelsestilbud for overvægtige børn. For tilmelding, find holdet under børnehold.
 
Stortrampolin for børn og unge med cerebral parese -CP . Et samarbejde med Helsingør Kommune, Elsass Fonden og KTK For tilmelding, find holdet under børnehold.

 

Vi er en klub i konstant udvikling og fokus på det vi laver ... og der er altid en træner over 18 år i hallen.


Velkommen til en ny sæson i HGF- Kronborggymnasterne - byens bedste sted at være.
 
BEMÆRK
Hvis du vælger at betale i rater vil du blive opkrævet, ved tilmelding, 1/11, 1/2 og 1/4. Det er kun hold der træner mere end 3 timer om ugen der kan betale i rater.
Når man tilmelder sig et hold (uanset om det er rater eller én betaling), binder man sig til at betale hele sæsonen, uanset om man fortryder og ikke benytter sig af pladsen.
Hvis man ønsker at få tilsendt en faktura pålægges der gebyr på 45 kr.
Når man tilmelder sig, accepterer man også, at billedmateriale taget i forbindelse med foreningens aktiviteter, kan bruges af foreningen i forbindelse med markedsføring og promovering af HGF Kronborggymnasterne.

Hvis der er rabat på tilmeldingen, vil den automatisk fratrækkes.

- To fra samme husstand, anden tilmelding får rabat- 10%, hvis der ikke er givet flertilmeldingsrabat. Det er kun muligt at opnå én rabat.
- To hold, andet tilmeldt hold får rabat- 10%, hvis der ikke er givet familierabat. Det er kun muligt at opnå én rabat.
- Pensionist >60 år - 25%


 

Børne gymnastik (BG)

Børnehold:

Børnehold 1-8 år  for drenge og piger. Vi skal dyrke glæden ved bevægelse, få løbet krudtet af og styrke motorikken. Måske bliver du så bidt af gymnastikken at du vælger et af vores konkurrencehold i RedskabsGymnastik
 
Vi har også forældre/børnehold for de 1-2 årige børn. Vi har dygtige veluddannede instruktører på alle hold i foreningen. Ingen under 18 år kan være ansvarlige på et børnehold
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Styrketræning (PoBo)
Power Boys er for dig som mangler eller gerne vil have mere styrke til at udvikle færdigheder som f.eks. Human-flag, håndstand, og andre gymnastiske øvelser. På holdet er det primære mål at udvikle den optimale krop til ens sport. Din krop vil ikke kun blive gjort stærk men også smidig og bevægelig. Gennem gymnastiske øvelser træner vi grundform, styrke, smidighed og koordination. Som bonus opnår du det optimale strand-løve look.
Holdet er for drenge fra 14-20 år.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Redskabsgymnastik (IG)

Idrætsgymnastik hedder det rigtigt, men det er kendt under navnet redskabsgymnastik. Man kan gå til redskabsgymnastik fra 3 år og opefter. Det er både for både drenge og piger.

I idrætsgymnastik for piger arbejder man i forskudt barre, på bom, spring over hest og spring på gulv.
I idrætsgymnastik for drenge arbejder man med bensving, øvelse ringe, øvelse i barre, med spring på gulv, øvelse i reck og spring på hest.
Idrætsgymnastik er sjovt og udfordrende, så hvad enten du er til konkurrence eller ej, så er der et hold for dig.  
 
Hvordan starter jeg?
Find det hold der passer til din alder og niveau. Det er altid muligt at få en prøvetime, så kom bare forbi i hallen. Vores Aspirant-og elitehold er som udgangspunkt lukkede hold, som man ikke kan tilmelde sig, men hvor gymnasterne bliver udtaget og inviteret af trænerne. 
Hvis du har spørgsmål til Idrætsgymnastik, eller vil have en prøvetræning på de lukkede hold, er du velkommen til at kontakte foreningen info@kronborggymnasterne.dk eller Dorthe Wiedenbein dswfir@outlook.dk
Tilmeld/Læs mere - (6)

Spring gymnastik (SG)
Spring gymnastik
Vi har springhold med trampolin og bane for både piger og drenge.
 
På Spring Amok mini handler det om at springe og have det sjovt med sine holdkammerater. Holdene er kun for drenge, og man kan starte fra 7 år. 
 
Spring U12 er for piger under 12 år. Der er fokus på både spring i trampolin og på bane, men også rytmetræning. 
Spring U15 er for piger op til 15 år. Der springes bane og trampolin, men det hele krydres også af rytmisktræning til musik.
 
Smix er for unge mænd og kvinder på 17-28 år. Der er primært fokus på bane og trampolinspring, men det kan suppleres med rytmiske træninger, hvis stemningen er til det. 
 
Stortrampolin for CP-ramte børn og unge 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen motion (VM)
Voksenmotion
Vi har et lille udvalg af motionshold for voksne
 
Floor ball for mænd,- Der er kun 9 pladser på holdet, og man medbringer egen stav.
 
All round motion M/K på Nordvest skolen
 
Yoga både for begyndere og øvede
 
GymBox - man tilmelder sig på her på siden og betaler 50 kr. i indmeldelse. Ved første træningsgang køber man et 10- turskort  til 300 kr. Man betaler et klip hver gang man møder op - dvs. du betaler kun for det du kommer til.
Tilmeld/Læs mere - (0)