Klubmesterskab 2024

Klubmesterskab 2024

Antal tilmeldte: 43 Pris: 150 DKK Lokation:
Borgmester P Christensvej 3
3000 Helsingør
Dato:
07-04-2024 11:00 - 16:00
Sidste frist for tilmelding:
22-02-2024
Beskrivelse

Klubmesterskabet 2024 er vores årlige interne konkurrence på hjemmebane. Det er årets hyggeligste konkurrence og noget gymnasterne ser meget frem til. 

For at afholde denne konkurrence er det tvingende nødvendigt at alle forældre hjælper til med at flytte og opsætte redskaber lørdag d. 6/4 kl. 14 og igen nedtage og rydde op søndag d. 7/4 når mesterskabet er slut. Konkurrencen foregår i hallen på Helsingør gymnasium. 

Vi har derfor besluttet, at gymnasterne kun kan deltage i Klubmesterskabet hvis forældrene samtig forpligter sig til at hjælpe begge dage med redskaber. Er du, som forælder, ikke selv i stand til at hjælpe, skal du sende en i dit sted der kan.

Hvis du tilmelder dit barn konkurrencen, og ikke møder op ved redskabsopsætning, udelukkes dit barn fra konkurrencen om søndagen. Vi beklager at det bliver så firkantet, men hvis I ikke hjælper til, så er der kun trænerne og bestyrelse tilbage til at gøre det, og det er ikke rimeligt - og desværre har vi mange års erfaring i at folk bliver væk. 

Når alt vores slæbearbejde er overståer står hallen til gengæld knivskarpt til at give børnene en deljlig gymnastik dag med deres gymnastikvenner.

Efter oprydningen om søndagen arrangerer vi den sædvanlige fællesspisning, som tilmeldes i anden event.

 

Ekstra information

Hvem hjælper med redskaber lørdag kl. 14
Hvem hjælper med redskaber søndag når konkurrencen er slut

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 150 DKK

Du skal være logget ind og aktivt medlem for at deltage