Idrætslinjen
d. 6. januar 2020
En enkelt idrætsgymnast er optaget på kommunens idrætslinje. Det drejer sig om Theresa Holm 
 
 
Idrætslinjen
d. 9 januar 2019
3 Idrætsgymnaster er optaget på kommunens idrætslinje. Det drejer sig om Alberte Winding, Julie Hjorth Holm og Andrea Buch Jensen
 
 
Idrætslinjen
d. 6. januar 2018 
2 idrætsgymnaster er optaget på kommunens idrætslinje. Det drejer sig om Sigrid Lajer Christensen og Clara Utzon De Brass
 
 
Idrætslinjen
d. 20. januar 2017
3 idrætsgymnaster er optaget på kommunens idrætslinje til august
Fra idrætsgymnastikken er det Rikke Wiedenbein, Zoe Minzari og Anna Wede 

 
HEA-Helsingør Elite Akademi
 d. 17. maj 2016
Til august er Andrea Bering Hougaard optaget på HEA. Andrea går i øjeblikket på Sorø Gymnastik Efterskole og vender tilbage til idrætsgymnastikken i sommerferien. Tillykke med optagelsen til Andrea.
 
 
 
Idrætslinjen
d. 19. januar 2016
3 gymnaster er optaget på Idrætslinjen til august. 
Fra idrætsgymnastikken en er det Asta Untermann, der også er udtaget til bruttolandsholdet og Nanna Hundrup.
Fra TeamGym er det Frederikke 
 
 
HEA - Helsingør Elite Akademi
d. 24. nov. 2015
Line Maagaard er vendt tilbage til Helsingør Gymnastikforening som Idrætsgymnast. Line går på gymnasiet og har søgt om at slutte 3.g som HEA-elev. Marian Rizan der træner vores idrætsgymnaster på Kommunens idrætslinje har godtkendt Line som gynmnast på HEA efter en prøvetræning. Line starter nok op på HEA efter jul, hvis rektor kan få skemaerne til at passe. Tillykke med optagelsen til Line, som har holdt pause fra gymnastikken i 1½ år. Line starter nok op på trin 7 eller 8 i konkurrencer.
 
 
 
5 nye gymnaster fra Kronborggymnasterne er optaget på idrætslinjen skoleåret 2015/2016
 
Kommunen har valgt at udvide idrætslinjen med endnu et spor, og det har åbnet for flere nye discipliner heriblandt TeamGym.
 
Amalie Kvan Christensen er allerede startet i den nuværende 7. klasse, hvor hun bliver klassekammerat med idrætspigerne Olivia, Maria og Michelle.
 
Fra næste skoleår starter Simone Bager Selander (idrætsgymnastik), Angelina Marshall, Mille Bertram og  Sara Westh (TeamGym).
 
Held og lykke med jeres nye skoleliv. 
 
Se seneste Nyhedsbrev fra Idrætslinjen her 
 
 
 
 
3 gymnaster fra Helsingør Gymnastikforening er nu optaget på Helsingør Kommunes idrætslinje
 
                                                                                                

Gennem det sidste år har Helsingør Gymnastikforening samarbejdet med daglig leder på idrætslinjen Allan Jørgensen, om muligheden for at gymnastik kunne blive en disciplin på kommunens idrætslinje. Nu er det en realitet at idrætsgymnastik kommer på skoleskemaet. 

Vores 3 dygtige gymnaster Maria Konsten, Michelle Sylvander og Olivia Bering har alle valgt at søge optagelse, og fortsætter deres skolegang på Borupgaard skolen, hvor idrætslinjen holder til.
 
Pigerne skal morgentræne 2 gange om ugen, under ledelse af landstræner Marian Rizan. Marian er fra Rumænien og er selv tidligere gymnast. Han er træneruddannet på universitetet med gymnastik som speciale, og er  i det daglige træner i Gefion, men har sagt ja til at træne pigerne i skoleregi. 
 
Image result for marian rizan    Helsingør Gymnastikforening glæder sig til samarbejdet med Marian og Kommunens Idrætslinje.