OPEN GYM er for alle piger, drenge kvinder og mænd fra 10 år og opefter, der har lyst til at bruge vores faciliteter. Alle redskaber og faciliteter som  stortrampolin, springgrav, minitrampolin, barre, springbane og hvad vi ellers har af redskaber, vil være tilgængelige. Dette er en mulighed for dig der enten går på et hold eller bare kunne tænke dig at udfordre dig selv og bruge vores fede faciliteter.
Der vil være 2 instruktører til stede som holder opsyn under træningen. Vi har nogle regler, som er til for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og læring.
Sæsonen løber fra uge 34 til uge 25. Dog er der ingen træning i skolernes ferier og når trænerne er ude til konkurrencer  i weekenden - dette meddeles løbende.
 
Pris 250 kr. for et årskort ved indmeldelse på holdet eller 40 kr. pr. gang i døren. Har du købt årskort er det personligt og skal medbringes ved alle træninger. 

Der er gode muligheder for at udvikle sig. Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte os på info@kronborggymnasterne.dk

For at tilmelde et hold skal du oprette en medlemsprofil I FORENINGEN  OPRET PROFIL 


 

 OPEN GYM         10 år og opefter         P/D-M/K          søndage i HG hallen      kl. 12.00-14.00      årskort 250 kr.   Tilmeld OPEN GYM