HGF-Kronborggymnasterne er en velfungerende forening med omkring 350 medlemmer og 50 frivillige fordelt på to afdelinger;
konkurrence og bredde.
Vi har konkurrencehold i idrætsgymnastik og er ved at opbygge en afdeling med TeamGym. Af breddehold har vi børnegymnastik, parkour og voksenmotion.
 
Vi søger trænere til idrætsgymnastik, TeamGym og børnehold.
 
Tidligere erfaring som træner er ikke nødvendig, men lysten til at lære og blive en dygtig træner skal være til stede. Ligesom du skal drives af glæden ved udvikling, engagement og sammenhold, som er vores værdier i foreningen.
 
Sikkerhed og en veltilrettelagt træning er et must i HGF-Kronborggymnasterne, hvorfor du skal være interesseret i at dygtiggøre dig ved at deltage i kurser både internt, men også gennem GymDanmark og DGI (afhængig af din tilknytning til hold).
 
Interaktionen mellem gymnast og træner er vigtig for gymnasternes udvikling, så du skal kunne danne tillidsfulde relationer, være pålidelig og pligtopfyldende.
 
Som TeamGym træner er det ligeledes vigtigt, at du har lyst til at skabe noget fra bunden ud fra vores værdier, sammen med dine trænerkollegaer. 
 
Er du interesseret i at høre mere eller blive træner i HGF-Kronborggymnasterne, så skriv til Søs Hougaard på soshougaard@hotmail.com